10:33 AM 1397/11/16 تعداد بازدید: 275

  جشنواره طبخ آبزیان در خان ببین

 جشنواره طبخ آبزیان شهر خان ببین با حضور جمعی از مسئولین و کارشناسان  اداره کل شیلات استان و با اعلام نفرات برتر به کار خود پایان داد. 

 
به گزارش روابط عمومی سازمان شیلات ایران به نقل از اداره کل شیلات گلستان، این جشنواره با شرکت بیش از 50 نوع غذا از دستپخت بانوان خان ببین در کانون حکیم میر فندرسکی این شهر برگزار شد و پس از داوری توسط داوران مجرب  به برندگان جوایز نفیسی اهدا گردید.
مهندس محمود سقلی معان آبزی پروری شیلات استان در این جشنواره با اشاره به فواید بی شماره مصرف آبزیان گفت: ماهی از منابع بسیار خوب پروتئین محسوب می شود. پروتئین موجود در ماهی از نظر کمیت و کیفیت قابل توجه است، بدین معنی که پروتئین موجود در ماهی به آسانی در دستگاه گوارش هضم و جذب می شود و به طور تقریبا کامل در بدن به مصرف می رسد.
وی تصریح کرد: ماهی یکی از منابع خوب آهن است و آهن در خونسازی و همچنین در حفظ مقاومت بدن در برابر میکروب ها نقش مهمی به عهده دارد. آهن موجود در ماهی به گونه ای است که جذب آن در دستگاه گوارش آسان بوده و به خوبی در بدن به مصرف می رسد. علاوه بر آن آهن موجود در ماهی، جذب آهن منابع گیاهی را هم افزایش می دهد بنابراین نقش مهمی در پیشگیری از کم خونی ناشی  از فقر آهن به عهده دارد.
گفتنی است مهم ترین آیتم برای داوری این جشنواره، نحوه طبخ صحیح، با روش های پخت سالم، اعم از آب پز و بخار پز و استفاده از سبزیجات در پخت و با صرفه بودن غذاها بوده است که برندگان این جشنواره  به اصل سالم پزی در آشپزی خود توجه لازم را داشته اند.
لازم به ذکر است کلاس آموزشی و جشنواره طبخ آبزیان از سری برنامه های چهلمین سال پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران، به مدت 2 روز در کانون حکیم میرفندرسکی شهر خان ببین از سوی اداره کل شیلات گلستان برگزار شد.


تصاویر پیوست
فایلهای پیوست
نظر خود را ارسال نمایید
نام
نظرات
پست الکترونیکی

کد  امنیتی

نظرات خوانندگان
كليه حقوق اين پورتال متعلق به سازمان شیلات ایران مي باشد
روابط عمومی سازمان شیلات ایران