12:42 PM 1398/04/16 تعداد بازدید: 116

  برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با انواع طبخ آبزیان درشهرستان فریدونکنار

 جعفراحسانی خبرداد: کارگاه آموزشی آشنایی باانواع طبخ آبزیان درشهرستان فریدونکناربرگزارشد.

 
به گزارش روابط عمومی سازمان شیلات ایران به نقل  از شیلات مازندران، مسوول نمایندگی شیلات شهرستان فریدونکنارگفت: در راستای برنامه های آموزشی و ترویجی شیلات مازندران درترویج فرهنگ آبزی مصرفی درجامعه و ایجاد تنوع درطبخ و افزایش سرانه مصرف ماهی براساس هماهنگی بعمل آمده با امور بانوان فرمانداری شهرستان فریدونکنار، کارگاه آموزشی طبخ آبزیان با حضوربانوان شاغل درادارات این شهرستان ( ۴۵ نفر) درکانون فرهنگی تربیتی کوثر برگزار شد.
احسانی در ادامه افزود: دراین دوره آموزشی با استفاده ازمربی مجرب طبخ ماهی، فراگیران با شیوه طبخ ۵ نوع غذا با گوشت ماهی شامل: سوپ ماهی ، شامی ماهی ، کیلکا سوخاری ، ته چین ماهی و کباب ماهی بصورت عملی آشناشدند.
مسؤل نمایندگی شیلات شهرستان فریدونکنار در پایان یادآور شد: شیلات شهرستان فریدونکنار با دارابودن ۶۵ مرکزآبزی پروری و ۲ تعاونی صیادی پره باتولید حدود ۲۱۰۰ تن انواع آبزیان دریایی و پرورشی و ایجاد اشتغال حدود ۴۵۰ نفربصورت مستقیم ونیز بازاربزرگ ماهی نقش مهمی درتامین گوشت سفید( ماهی) سالم و مورد نیازجامعه ایفاد می نماید.
لازم به یادآوری است مهدی نصیری فرماندارو نیز اسماعیل زاده رﺋیس اداره آموزش و پرورش شهرستان فریدونکنار باحضوردر این کارگاه، از نقش شیلات مازندران درترویج فرهنگ مصرف ماهی درجامعه  و ترویج روش های نوین طبخ ماهی تشکرکردند.


تصاویر پیوست
فایلهای پیوست
نظر خود را ارسال نمایید
نام
نظرات
پست الکترونیکی

کد  امنیتی

نظرات خوانندگان
كليه حقوق اين پورتال متعلق به سازمان شیلات ایران مي باشد
روابط عمومی سازمان شیلات ایران