امروز : دوشنبه 18 فروردین 1399 بروزرسانی:1399/01/16

گالری تصاویر خبر

1:54 PM 1398/11/29 تعداد بازدید: 560
مدير جهادكشاورزي شهرستان بناب استان آذربايجان شرقي از برگزاري كارگاه آموزشي طبخ آبزيان در اين شهرستان خبر داد. 

به گزارش روابط عمومي سازمان شيلات ايران، مهندس روح الله خيري ضمن اعلام اين مطلب افزود: ارتقاي سهم محصولات شيلاتي در سبد غذايي خانوار در راستاي سياست هاي راهبردي و ابلاغي مقام معظم رهبري مبني بر اقتصاد مقاومتي و رونق توليد، نيازمند همكاري دستگاه هاي مرتبط در " ترويج فرهنگ مصرف آبزيان" مي باشد. 
وي گفت: در اين راستا و با هدف ترويج فرهنگ مصرف آبزيان و ارتقاي مهارت و توانمندي زنان كه نقش بسزايي در سلامت جسم و روان خانواده خود دارند، مديريت جهاد كشاورزي شهرستان بناب با همكاري مركز آموزش فني و حرفه اي اقدام به برگزاري كارگاه آموزشي "طبخ آبزيان" نمود. 
مدير جهادكشاورزي شهرستان بناب ادامه داد: اين كارگاه با حضور نماينده امور بانوان در فرمانداري، جمعي از اعضاي صندوق هاي خرد زنان روستايي شهرستان، كارشناسان تغذيه شبكه بهداشت و درمان، مسولين بسيج جامعه زنان سپاه عاشورا، كارآموزان مركز آموزش فني و حرفه اي و همچنين همكاران مديريت در محل آموزشگاه آزاد فني و حرفه اي برگزار گرديد.
طبق منوي غذايي مصوب مديريت شيلات و امور آبزيان سازمان، نحوه طبخ سوپ ماهي، ساندويچ ماهي و كباب ماهي آموزش داده شد كه با استقبال حاضرين همراه بود.
  وي افزود: اميد است بتوان با فراهم ساختن امكانات لازم و ايجاد چنين فضاهايي در راستاي توانمندي زنان گام هاي موثري را برداشت.

فایل های پیوست :

ارسال دیدگاه

( دیدگاه ثبت شد)